Håll händerna rena


I denna tid av pandemi så har vi fått lära oss vikten av att hålla händerna rena. Mycket för att vi utan att tänka på det petar oss i ögonen, soppar fingrar i munnen och annat som gör att smittrisken ökar med händer som ej är rena. Så klart så behöver också hålla distansen och inte vara ut där det är mycket folk.

Vårt tvättande av händer har blivit mycket mer effektivare än vad det kanske varit tidigare och vi använder oss gärna av handsprit också då vi inte kommer åt tvål och vatten. Det är ett effektivt sätt att hålla händerna rena. Idag så hittar du alkogel som framställts på ekologiska men också på veganskt sätt. Vilket kan tilltala en stor mängd människor. De finns också i olika storlekar så man enkelt kan ha med en flaska i fickan eller i handväskan. Större flaskor kan ställa i badrummet eller i köket.

Genom att vi spritar våra händer så minskar vi riskerna att smittas av denna eländiga Covid 19 som vi för övrigt önskar lämnar oss så fort som möjligt. Under ett års tid så har detta härjat och nu så börjar snart vaccineringen av ”vanligt” folk snart. Förhoppningen är ju så klart att detta ska ge den effekt som vi alla hoppas på och vi kan återgå till det normala. Fortsätt att hålla era händer rena och vi kommer alla att vara mycket friskare och förhoppningsvis inte bli förkyld och få andra sjukdomar.