Grönt är skönt


I takt med att klimatet blir en allt viktigare fråga både i Sverige och ute i världen läggs mer fokus på att de produkter vi använder är bra för miljön, men också att produkterna är bra för hälsan. Precis som vi vill undvika miljögifter i naturen vill vi inte heller ha dem i våra hem. Det vi helst av allt vill ha nu är rena, gröna och ekologiska produkter.

Medveten skönhet

Huden är kroppens allra största organ och det är därför viktigt att du tänker på vilka produkter du använder på kroppen och i ansiktet. Med naturlig och ekologisk hudvård kan du vara trygg i att du inte får i dig några ämnen som är onaturliga för kropp och ansikte. Vill du hitta ett stort urval av riktigt gröna och sköna produkter så ta dig en titt online.

Välbefinnande med gott samvete

Vi lägger ned mycket energi på att laga mat, umgås med vänner och våra barn i hemmet. Därför är det naturligt att vi blir alltmer medvetna om vilka ämnen vi vill ha i våra hem och vilka vi absolut vill undvika. Mycket av det som förhöjer stämningen och gör det där lilla extra är tyvärr miljöbovar, men det finns faktiskt både krämer och parfymer som är såväl naturliga som ekologiska.