Testa din hörsel på nätet


Har du någonsin undrat över din egen hörsel? Nu har du möjlighet att testa din hörsel online! Detta är ett enkelt sätt att få en ungefärlig bild av din hörselförmåga och kan vara ett bra första steg mot att hitta rätt hjälp.

En hörseltest på nätet är ett snabbt och enkelt sätt att hålla koll på din hörsel och se om det är något som kan oroa dig. Det kan också ge dig en uppfattning om hur du hör jämfört med andra. Att testa din hörsel på nätet är helt gratis och du kan göra det när som helst och var som helst.

Lätt att göra testet

Testet börjar med att du fyller i ett kort formulär där du beskriver din hörsel och ange särskilda symtom som du kan ha märkt. Därefter kommer du att få instruktioner om vad som kommer hända under testet och vilka typer av ljud som kommer att användas. Testet kan ta allt från några minuter till några timmar, beroende på vad som krävs.

När du har slutfört testet kommer du att få ett resultat som visar om du kan höra normalt eller om du har några hörselskador. Om du har någon form av hörselskada kommer du att få rekommendationer om vilken typ av vård som krävs.

Så om du undrar över din hörsel, är testa din hörsel på nätet ett bra sätt att få svar. Det är ett snabbt och enkelt sätt att hålla koll på din hörsel och få hjälp om det behövs. Så vad väntar du på? Gör testet idag och få en bättre uppfattning om hur din hörsel är. Klicka dig vidare här om du vill göra ett hörseltest på nätet.